Thursday, 12 April 2012

Last Event at Jom Heboh . . .

I miss this function so much ! Rindu nak nyanyi . . . Rindu dengan uncle2 band miss everything . . . Tapi sekarang mereka rajin call tanye dah tak sudi ke nak join lagi ? Hakhak terharunya pabila mereka tanye cam 2 . . . My answer is same dulu ye lah aku ikot tapi sekarang abah aku dah tak nak handle lagi band nyhh coz abah aku penat nak layan keranah mereka . . . Aku sendiri tak de nak mintak macam2 sangat semua dari awal band sampai lah ending of the band my father support hurmm . . .  Sekarang duduk rumah jela . . . Tapi tak pe aku undur diri di band ni aku dapat band baru . . . hik2 just watch jela video nyhh . . . video with my band later2 i update okeyh byee ;-)


video

Video with my band 2year ago miss you all <3<3<3

No comments:

Post a Comment