Thursday, 12 April 2012

Last Event at Jom Heboh . . .

I miss this function so much ! Rindu nak nyanyi . . . Rindu dengan uncle2 band miss everything . . . Tapi sekarang mereka rajin call tanye dah tak sudi ke nak join lagi ? Hakhak terharunya pabila mereka tanye cam 2 . . . My answer is same dulu ye lah aku ikot tapi sekarang abah aku dah tak nak handle lagi band nyhh coz abah aku penat nak layan keranah mereka . . . Aku sendiri tak de nak mintak macam2 sangat semua dari awal band sampai lah ending of the band my father support hurmm . . .  Sekarang duduk rumah jela . . . Tapi tak pe aku undur diri di band ni aku dapat band baru . . . hik2 just watch jela video nyhh . . . video with my band later2 i update okeyh byee ;-)


video

Video with my band 2year ago miss you all <3<3<3

Saturday, 15 October 2011

Create by : Siti Syazwani Jasmani


Sayangku ..
Terima kasih kerna kau telah mencintaiku setulus hatimu ..
Sayangku ..
Terima kasih atas semua jasa-jasamu padaku  ..
Ku amat menghargai dirimu ..
Ku amat mencintaimu selalu ..
Ohh sayangku .. percaya padaku ..
Sayangku …
Tolong  jangan pergi .. ku perlu kamu sentiasa dihatiku ..
Ohh sayangku tolong jangan permainkan aku ..
Tolong  hargaiku selalu ..
Ku tidak meminta lebih darimu ..
Hanya ku pinta hati dan perasaan saja ..
 Selama perhubungan kita 
Banyak dugaan dan halagan ..
Tapi kita … mampu bertahan selama setahun kite bercinta …
Sayangku ..
Tolong  jangan pergi .. ku perlu kamu sentiasa dihatiku …

Lirik by : Siti Syazwani Jasmani
Music by : still finding someone

* aku ni xla pandai tulis lagu .. but i try my best .. pade sesiape yg brminat tok jdi pegubah lgu .. sila bagitahu sye .. tq .. hope u all like :D